lazoamarillo

Adjuntamos comunicado remitido por la Falla Azcárraga-Fernando el Católico, en referencia a la próxima comparecencia de Antonio Badía, en la Audiencia Provincial de Valencia.

Falla Azcárraga. Valéncia, a 2 dies de Giner del 2014

Volguts Fallers i Falleres:

El pròxim dimecres dia 8 de Giner, a les 9:00 hores del matí, en la Secció Nº 2 de l'Audiència Provincial, està citat de nou a declarar el nostre volgut Amic i faller, en calitat de President de la Falla en el 2007, Toni Badía.

Des d'estes llínees volem insistir en lo important que es per a Toni contar en tot nostre soport, i si és possible en nostra presencia, en un moment tan delicat per ad ell i per a la seua família.

No només estan revisant el juï en el que encausaven a un president concret d'una falla per l'explosió d'una furgoneta del pirotècnic estacionada en la seua demarcació. La sentència alcançarà a tots els presidents i a tots el fallers, siga d'on siga la població on planten falles o fogueres inclús ad aquells festers que utilisen la pólvora, focs d'artifici, en les seues activitats festives.

Per això vos convoquem, a tots els que pugau realisar l'esforç en assistir a les 9:00 hores del dia 8 de Giner, en l'esplanada de la porta principal de la Ciutat de la Justícia per a acompanyar al nostre amic Toni. Si alguna persona no pot acostar-se a primera hora del matí, per qualsevol motiu, que ho intente durant la celebració de la vista.

Reitere l'importància de mostrar a Toni tot nostre carinyo, i reivindicar en nostre gest l'inocència del nostre President d’aquell any.

Rebau un fort abraç, Luis Pérez Pérez (Presidente d’Azcàrraga)