Log in

Lo Rat Penat celebra l'acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2007

Valéncia, 15-06-2007. Lo Rat Penat celebra, el divendres 15 de maig, a partir de les 19.30 h. el tradicional acte de llectura dels llibrets de falla en el Saló d'Actes de l'Entitat, en el C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia. En ell, els poetes festius valencians guardonats en premi extraordinari durant les últimes festes falleres en el concurs centenari que des de 1903 organisa l'entitat valencianista donaran a conéixer el seu treball que ha contribuït un any més a la consolidació de la lliteratura festiva en llengua valenciana.
En concret, Anfós Ramon, Donís Martin, Joan Antoni Alapont, Rafael Melià, Joan Vicent Chenoll, Nelo Pinyol, Manolo Garcia i Elena Casa posaran la veu als seus propis poemes a on se conjuguen l'ingeni, la gràcia i l'humor baix el domini de la mètrica i la tècnica.
L´acte estarà presidit per la Regina dels Jocs Florals, Ilma. Sra Dª Amparo Corell, baronesa d'Alaquàs, la Fallera Major de Valéncia, Srta. Marta Reglero Mangada, el President de la Junta Central Fallera, Ilm. Sr. D. Félix Crespo Hellín i el President de Lo Rat Penat, Hble. Sr. D. Enric Esteve i Mollà.
Igualment amenisarà l'acte el Cor Popular de Lo Rat Penat, baix la direcció de Rosa Bartual i Jesús Madrid, que interpretarà temes de la seua gravació "Cançons Falleres".
En el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat s'han repartit un total de 198 premis.

Canal Youtube

Publicidad

Canal Youtube