Uno de los momentos más emocionantes de la tarde ha llegado. Tras el desfile de candidatas y el primero de los números musicales, Inmaculada Escudero Asensi, Fallera Mayor Infantil de Valencia de 2007 ha tomado la palabra y ha dicho adiós a todo un año de reinado, con continuos parones por las lágrimas que caían por sus mejillas. Inconsolable, pero con aplomo, Inma se ha despedido de sus compañeras de la corte con besos y abrazos, mientras el pabellón no ha dejado de aplaudir.  A continuación les ofrecemos las palabras pronunciadas por Inma.

Imagen activa

Autoritats, amics, fallers i valencians, bona nit a tots. Esta nit tan magica, envolta el meu cor d' una dolça tristor, esta nit tan especial, la nit dels somnis, una nit en la que hi han somnis que es compleixen, atres que no, o com el meu que ja acaba.

Hui em tinc que despedir de tots vosatros, es un moment que no haguera volgut que arribara, perque ha segut un any en que m'habeu fet sentir la xiqueta mes feliç del mon, perque ha segut un any en el que me pasejat per una aureola d'estreles, per un mon magic, en el que com he dit abans, el meu somni s'ha fet realitat. (Dicho  entre lágrimas y sollozos)

Imagen activa

Tan sols puc tindre paraules d'agraiment per a vosatros, a tots els valencians i fallers, tots aquells que feu la festa gran, a tots per les maravelloses acollides que heu tingut alla on he anat. Casals, barraques, pobles o en qualsevol salo que s'estiguera realizant un acte faller. Sempre m'habeu rebut amb una sonrisa, i amb boniques paraules, deixant qualsevol que fer per atendrem tant a mi com a la meua cort d'honor.

Tots vosatros haveu fet sentirmos com xicotetes princeses del vostre castell, del vostre cor. Gracies falleres i fallers, valencianes i valencians, no cambieu mai, vos estime.

He viscut dies intensos, meravellosos que ja formen part del meu record. Tots importants encara que alguns amb una importancia mes relevant, com el esperat dia de la Crida. Davant de mi tots vosatros, cantant, ballant, fent que l'alegria i l'emoció es palpara al aire. Darrere com a decorat d'eixe precios moment, les meues torres, les Torres de Serrans, i jo en mig de tota eixa alegria, en eixe palc tan anhelat, en el que es trovaven les persones mes importants dins del mon de la  la política, la cultura i la festa valenciana.

Alli estava la nostra volguda alcaldesa na Rita Barberá, que sempre m'ha tratat amb molt de carinyo, el president de la Generalitat Valenciana en Francesc Camps que sempre tenia una paraula amable per a mi. Gracies als dos, vos vull.

Jo mirava d'una banda a atra i veia l'emoció refleixada en la cara de cada ú de vosatros, pero si una cara brillava, eixa nit en major intensitat, era la de Marta Reglero, nostra Fallera Major de Valencia.

Jo veia com anava eixint cada paraula entre els seus llabis, pero se que no li eixien de la seua gola, si no de lo mes fons del seu cor. Eixes paraules que mos ferem vibrar, eixes paraules que envoltaren d'emocio els nostres ulls. Gracies Marta. Gracies per ser com eres, per ser el meu recolzament en tants moments, per ser la meua companya en este somni i per fer gran la nostra festa, gracies per totes les teues atencions, marta t, estime i tambe a la teua familia.

Tambe m'agradaria destacar a la Cort d'Honor de la Fallera Major de Valencia 2007, una gran Cort d'Honor, 12 amigues, 12 companyes, no sabria molt be com descriureles, perque cada una tenia per a mi lo que jo necesitava d'elles en cada moment. Gracies a totes i espere seguir contant amb el vostre recolzament, que es molt important per a mi.

Acaba la Crida i quan creuava eixa plaça que tantes voltes he creuat, em vaig girar cap arrere i una imatge vaig vore refleixada en ella. Dos enormes i precioses torres, una a cada costat, en ella veia als meus pares Mª Dolores i José María. Ells han segut el meu major pilar, i el arc central que els uneix, la meua germana Arantxa.

Ells tres han segut la estructura mes forta del meu regnat, per a que el meu somni lluira amb el màxim resplandor. Gracies per ajudarme, per consentirme, per dirigir-me, per fer que representara a la meua ciutat tot lo dignament que ella es mereix. Moltisimes gracies als tres, vos vull. Com tambe agrair als meus iaios Batiste i Lola, com a mons tios Inma y Juanlu y el meu cosi Juanlu per tot el seu esforç i carinyo. Tambe un bes molt fort per a la meua familia de Huesca.

L'emocio s'apoderava de mi en tot moment. Quan ja pensava que no podria ser mes gran la meua felicitat, em doni conter que encara podia ser mes quan em posava als peus de la nostra Geperudeta, una tremolor vaig sentir en tot el cos, pareixia que em mirava, pareixia que escoltara lo que li deia. Tan sols li demani una cosa, que pasarem tots unes Falles tranquiles i en pau. Desde açi li done les gracies per fer que nostres festes es visqueren en tranquilitat i armonia, i que el accident que va ocorrer en la falla Azcárraga es quedara en aixo, tan sols un susto. Gracies Maredeueta.

Imagen de muestra

Segueix uns dels dies mes complets per a mi, encara que cada u dels dies del meu regnat han segut molt especials. Com els dies que em pasat amb els xofers, sempre correguent d'un lloc a altre, per a que no arribara tard i estiguera allà on vosatros demanaveu la meua presencia, a d'ells un bes molt fort i en especial per antonio, com tambe als acompanyants. Pobrets... Cuant els hem fet patir, veritat amigues. Un bes desde açi i gracies per consentir-mos tan a les tretze.

I com no agriar a eixes persones que estan al cap davavant de la festa per a que tot eixca perfecte i que tan treballen per ella: Manolo Mas, Jorge Guarro, Jose Javier Saez, Begoña de la Concepción, Ximo Muñoz i Vicente Fayos. Gracies, moltisimes gracies per tot, per les vostes atencions i per el vostre magnific treball. Per sempre tindreu la meua amistat. Vos vull.

Com tambe a la nova coorporació de la Junta Central Fallera, Mª Carmen, Pepe, Alfredo i José Luís, un bes tambe per a vosatros. I com no a eixa persona que tan estime i que sempre tindra un lloc al meu coret. Félix Crespo gracies per la teua amistat eres un ser meravellos. Et vull.

També recorde en molt de carinyo, els dies de les probes dels meus tratges, a tots els indumentaristes, orfebres, cinceladors i grabaors, un bes molt gran per ferme lluir com una princesa i gracies per la vostra llavor.

Pero precis es agriar tambe als bombers ja que ens feren pasar un dia inolvidable, a la Policia Local, Protecció Civil, com a les Forçes Armades i pirotècnics, que es feren viure una emoció que mai oblidarem

I per supost a tots el mitjans de comunicació, periodistes e informatius, gracies per les vostres atencions i per ser part molt important a la nostra festa, estan sempre al lloc per informar i realsar les falles. Per a mi ha segut un plaer coneixer-vos, sou tots maravillosos. Un bes de vostra amiga inma.

I com no a julio tormo, gracies per fer realitat un dels meus somnis, gracies per regalarme a "Coet", eixe goset tan bonico. Besets Julio. I parlant de periodisme com no parlar de Lola Johnson, la meua mantenedora. Mil gracies per eixe discurs que em digueres a la meua exaltació i que sempre el guardare com un tresor.

I com no parlant del dia de la nostra exaltació, com no parlar de ixes persones que treballaren tant per ella i a les que tant tinc que agrair. Com no agrair al meu perruquer carles que em va pentinar tan bé com sempre. Gracies per tot amic meu. Te vull. Besets

Son tants els dies que han segut especials dins del meu regnat que podria estar fins dema, voldria contar-vos tantes coses en estos moments que els records s'amontonen dins del meu cap. Pero si guarde un record especial d'este any, si hi ha un record que guardare dins del meu cor al rinco més bonico, es el de les caretes de les meues companyes, els moments vixcuts amb elles, el cansanci, l'alegria, la tristor, l'emocio.

Hem compartit tan, hem vixcut este any en tanta intensitat, que resulta estrany estar dedicant lis estes paraules de despedida a la meua co

M.haguera agradat que el mon faller vos haguera conegut mes, que coneixeren vostres virtuts, per aixo esta nit vull que tota valencia sapia com es la meua cort d,honor perque hem sent molt orgullosa de cada una de vosatros. Fallers i valencians, este dotze xiquetes, la meua cort d'honor reunixen qualitats d'alegria, rialles, elegancia, dolçor, amistat, carinyo i estima per la festa fallera, Amparito, Cristinita, Marta, Natalia, Rosa, Paula, Amparo, Paula, Carla, Dolo, Vanesa i Esther. Gracies a les dotce, gracies de tot cor... Un bes.

Cort d'honor. Quan sentia com les cridaven una per una per ultima vegada, el meu cor s'acelerava de vore que les meues amigues sentien per ultima vegada eixos aplausos.

Perque esta nit no s'acaba el meu somni, si no tambe el de elles, el de formar part de la cort d,honor de la f.m.i.v. amigues aço s'acabat, vull dir- vos que ha segut un plaer haver compartit este any tan meravellos en vosatros, que espere de veres que la nostra amistat dure tota la vida i que pugam recordar quan pasen els anys els records, les anecdotes vixcudes.

No em puc despedir sense donar les gracies tambe a les nostres festes germanes, a les Fogueres d´Alacant i a les Gaiates de Castelló. Gracies per ensenyar-mos les vostres festes, les vostres costums i vostra cultura. Ha segut un plaer el poder compartir en vosatros les nostres festes i demostrar a tot lo mon que en la nostra comunitat es viuen les millors festes del mon. Gracies a Lara, Raquel, Cynthia i Blanca, Belleses del Foc d´Alacant. I a Laura, Raquel, Laia, i Andrea, Regines de les Festes de Castelló. Besets.

Esta nit com he dit avans es la nit dels somnis, comença el de 13 xiquetes. Esta nit tan sols 13 sentiran el seu nom i podran vore com es fa realitat el desitj de qualsevol xiqueta valenciana. Pero aixo no vol dir que les que no siguen triades esta nit, no agüeren segut dignes representants de la nostra festa, si no que sols poden ser 13 les afortunades. Per aixo demane un fort aplaudiment no sols per a elles, si no per a les mes de 300 xiquetes que foren candidates a la cort d'honor de la F.M.I.V 2008 i no han pogut vore cumplit el seu somni.

Pero si jo estic açi es gracies a uns jurats que varen confiar en mi, per a que jo representara les falles infantils. Gracies a tots ells.

Ja arriba al seu fi el meu discurs, esta nit torne a la meua plaçeta, eixa plaça presidida per les emblematiques torres de serrans, eixes torres que han vist cumplit el meu somni de ser F.M.I.V. pero abans vegueren cumplit un altre somni, el ser fallera major infantil de la meua falla, la falla Serrans-Plaça dels Furs, a la que per supost emocionada torne per a reunirme amb eixa gent que tant m'han ajudat este any i estime sense ninguna condicio. Gracies a tots ells.

Tambe torne al meu sector, el sector del Carme, eixe sector ubicat a la part mes bonica de Valencia. Moltes gracies fallers de la falla Serrans-Plaça dels Furs, i als fallers del sector del Carme.

Ara ja pasare a formar part d,eixe colectiu de xiquetes que formen historia a nostra ciutat, un colectiu nomenat F.M.I.V que orgullosa per sempre he d'estar. Valencia i els fallers m'habeu donat el tresor mes apreciat, la vostra estima, el millor regal que una xiqueta fallera i valenciana com jo pot rebre.

Tan sols espere que vos enrecordeu de mi, que quan pasen els anys i nomeneu a la F.M.I.V 2007 i la seua Cort d'Honor, una sonrisa agradable es refleixe a la vostra cara, aixo voldra dir que hem arribat al vostre cor, perque una cosa vos asegure i parle en nom de totes.... Vosatros si que heu arribat al nostre.

Moltisimes gracies a tots i fins sempre, rebrau este bes de Inma, vostra F.M.I.V 2007.