Durant el sopar ballarines del ballet alcoyà d'Ana Calvo varen amenisar l'ambient en unes maravelloses coreografies morunes i africanes. En acabant del brindis de les Falleres Majors d'Almirant, Vero i de Convent, Llúcia, la dançarina Laila va fer una excelent demostració de la dança del ventre.

Imagen activa

S'arribà aixina a l'acte protocolari que escomençà en unes paraules de la Pregonera de la Parada Mora 2007, Elena Muñoz, per a continuar en la nominació dels Almirants d'Honor i la recepció dels atres protagonistes de la festa: Familiars i amics de Paco, President i Fallera Major de Convent de Jerusalem, ex-Falleres Majors de Valéncia, anteriors Reis Moros de la Parada d'Almirant Cadarso i, per supost, les hurís, encapçalades per Llúcia GIL, qui varen agrair a la Comissió en la persona del President, Josep Lluís Llorens, fent-li un obsequi consistent en un quadro en la fotografia de totes elles.

Imagen activa

En acabant nostra Princesa Mora, Al-Amirah, Laura Maria Ortega li va impodre al Rei Moro l'insígnia d'or de la Comissió, en la nominació de President d'Honor Perpetu d'Almirant Cadarso, títul este que no es donava des de 1932, en aquella ocasió a Maximilià Thous.

Imagen activa