Falla Azcárraga. Valéncia, a 2 dies de Giner del 2014

Volguts Fallers i Falleres:

El pròxim dimecres dia 8 de Giner, a les 9:00 hores del matí, en la Secció Nº 2 de l'Audiència Provincial, està citat de nou a declarar el nostre volgut Amic i faller, en calitat de President de la Falla en el 2007, Toni Badía.

Des d'estes llínees volem insistir en lo important que es per a Toni contar en tot nostre soport, i si és possible en nostra presencia, en un moment tan delicat per ad ell i per a la seua família.

No només estan revisant el juï en el que encausaven a un president concret d'una falla per l'explosió d'una furgoneta del pirotècnic estacionada en la seua demarcació. La sentència alcançarà a tots els presidents i a tots el fallers, siga d'on siga la població on planten falles o fogueres inclús ad aquells festers que utilisen la pólvora, focs d'artifici, en les seues activitats festives.

Per això vos convoquem, a tots els que pugau realisar l'esforç en assistir a les 9:00 hores del dia 8 de Giner, en l'esplanada de la porta principal de la Ciutat de la Justícia per a acompanyar al nostre amic Toni. Si alguna persona no pot acostar-se a primera hora del matí, per qualsevol motiu, que ho intente durant la celebració de la vista.

Reitere l'importància de mostrar a Toni tot nostre carinyo, i reivindicar en nostre gest l'inocència del nostre President d’aquell any.

Rebau un fort abraç, Luis Pérez Pérez (Presidente d’Azcàrraga)

Artículos relacionados

La JCF establece un proceso participativo para las normas de elección de las FFMMV 2025 JCF establece un proceso participativo para las normas de elección de las FFMMV 2025" >La JCF establece un proceso participativo para las normas de elección de las FFMMV 2025
Cinco artistas falleros optan a plantar la falla grande municipal y dos, a plantar la infantil Cinco artistas falleros optan a plantar la falla grande municipal y dos, a plantar la infantil